dec
18

Wist je ?

by luc2000

Zusters abdij Brecht maken shampoo van trappistenbier Westmalle (klik op de foto)

Trapp

In de Kempische trappistenabdijen schuimt het !
De zusters van Brecht maken zeepproducten en de paters van Westmalle trappistenbier. De Westmalle Dubbel, gebrouwen op amper 5 kilometer van de abdij van Brecht, werd toegevoegd aan een kwaliteitsshampoo van de zusters trappistinnen en zo werd de TRAPP. trappistenbiershampoo ontwikkeld. Bier bezit bestanddelen die gunstig zijn voor de gezondheid, voor de huid en voor het haar. De polyfenolen van het bier beschermen algemeen tegen veroudering en hebben een antibacteriële werking. Ook de vitaminen, oligo-elementen en mineralen… hebben positieve effecten voor het hoofdhaar en de huid.

Website https://trappwebshop.be/

Comments are closed.